Workshops, voor jong en oud!

De leukste workshops die je kunt bedenken. Bekijk ons aanbod.

Voor wie zich creatief wil uiten, hebben wij in creatieve workshops van alles te bieden. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich opgeven. Een greep uit ons aanbod leert dat je voor vrijwel elke vorm van creativiteit wel ergens terecht kan.

Onze workshops zijn perfect als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of kinderfeestje. Gezellig met z’n allen iets moois creëren werkt zeer ontspannend en haalt het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om uit te vinden of je wellicht talent hebt, zodat je deze mogelijk verder kan ontwikkelen.

Hebben wij uw zintuigen nu al weten te prikkelen? Vraag u zich af of wij iets voor u of uw bedrijf kunnen beteken? Bel ons dan en wij gaan samen met u graag om tafel om te bekijken wat voor een invulling wij daar aan kunnen geven!

Geluksworkshop

Vanaf € 39,00 p.p.

Vanaf 6 deelnemers

Vanaf € 39,00 p.p.

In the mood

Vanaf € 45,00 p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Vanaf € 45,00 p.p.

Arabisch koken

Vanaf € 45,00 p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Vanaf € 45,00

Kom naar onze inspirerende 4 uur durende workshop over geluk. Wat bepaald je geluk en wat kun je eraan doen? Waar worden we blij van?

De workshop is interactief. We wisselen theorie over achtergonden van geluk af met oefeningen, gelukskoekjes maken om geluk te kunnen delen.

Na deze workshop is een echte ‘feel good’ workshop.

Eten (lunch of diner ook bij te boeken)

Geschikt als teambuildingsactiviteit, voor families, vriendengroepen. Ook aangepast als kinderactiviteit te boeken (2 uur 15,-).

Luister naar de verlangens van je hart! Dit is het onderwerp van de middag en je zult zien dat je hart duidelijk weet wat het wil! In deze workshop maken we een moodboard met beelden uit je hart. Het uitbeelden van je dromen en verlangens geeft direct een duidelijke richting en maakt het daardoor makkelijk je dromen te verwezenlijken! We hebben al hele leuke berichten van dromen die uitkomen na deze workshop! Het is ook nog eens ontzettend gezellig en leuk om te doen en geeft zeer verassende inzichten en inspiratie!

Duur: 4 uur. / incl. lekkere lunch, drankjes en materialen. / Voorstel tijden: van 11.00 uur tot 15.00 uur

Hier leert u onder begeleiding van een Oosterse kok de kookkunsten van het Midden-Oosten. Even er helemaal uit in de Arabische sferen waarbij u kunt genieten van uw eigengemaakte Arabische diner.

De workshop geeft verrassende nieuwe ideen uit de Arabische keuken en leert u wat verfijnde kneepjes om thuis weer eens wat anders op tafel te zetten. Met eenvoudige ingredienten zult u een heerlijke en sfeervolle maaltijd verzorgen.

De middag start met Arabische thee of koffie en lekkernijen, waarna we starten met de kookworkshop. We eindigen met het uitgebreidde diner met een drankje.

Duur: 4 uur. / incl. Ingredienten, recepten, koffie, thee, lekkernijen en drankje. / Voorstel tijden: van 16.00 uur tot 20.00 uur

Italiaanse specialiteiten

Vanaf € 79,00 p.p.

Vanaf 10 deelnemers

Vanaf € 79,00 p.p.

Italiaanse wijnproeverij

Vanaf € 34,50 p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Vanaf € 34,50 p.p.

Broodbakken

Vanaf € 39,50 p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Vanaf € 39,50 p.p.

Een Italiaanse kookworkshop is een leuke, maar vooral smaakvolle groepsactiviteit. Bijvoorbeeld tijdens een teamuitje, vrijgezellen feest of simpelweg met een groepje culinaire vrienden!

Gegarandeerd een gezellig en leerzaam culinair dagdeel. Samen kookt u heerlijke gerechten die u daarna nuttigt in een gezellige en ongedwongen entourage.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met vegetariërs en mensen die gebonden zijn aan dieetvoorschrift.

Hoe proef je wijn, welke smaken kun je herkennen in de wijn? En wat bepaalt de smaak van de wijn? U proeft verschillende wijnen. Onze wijnkenner laat u ontdekken wat er bij het proeven komt kijken en vertelt u over de herkomst van de wijn die u proeft. Als er wijn over is na afloop van de proeverij kunt u deze nog rustig naproeven.

De puurheid van inheemse druiven! Italië is een bijzonder mooi wijnland met meer dan 1000 inheemse druivensoorten. In de overzichtsproeverij Italië proeven we bekende wijnen als bijvoorbeeld een Barolo of een Chianti maar ook spannende minder bekende wijnen afkomstig uit bijvoorbeeld Friuli (witte wijnen) of gemaakt van weinig bekende druivenrassen als de Timorrassa.

– selectie van 6 wijnen
– duur van de proeverij: 1,5 à 2 uur

Unieke Artisan brood workshops met Ralph Nieboer. Op de traditionele manier leren brood bakken.

Voor deze workshop hebben wij een prachtige hout gestookte oven beschikbaar.

Je leert dus om met zuurdesem te werken en met pre ferment. Alles wat je nodig hebt voor een smaakvol gebakken brood.

De workshop duurt ongeveer 4/6 uur en is een geweldig uitje om met je vrienden te doen.

In de workshop zullen we je het volgende leren:

  1. Deegbehandeling
  2. Desemstarters te maken
  3. Brooddecoratie
  4. Verschillende vormen brood maken
  5. Vraag en antwoord op al je vragen

Glasblazen

Vanaf € 55,00 p.p.

Vanaf 10 deelnemers

Vanaf € 55,00 p.p.

Didgeridoo

Vanaf € 49,00 p.p.

Vanaf 10 deelnemers

Vanaf € 49,00 p.p.

SUSHI maken

Vanaf € 45,00 p.p.

Vanaf 10 deelnemers

Vanaf € 45,00 p.p.

Een leuk idee tijdens een familie of bedrijfsuitje is een workshop glasblazen. Op vrijwel iedere locatie, of het nu bij u thuis, in een bedrijfskantine, een restaurant of in een zaal is, er is altijd wel een paar vierkante meter vrij om een workshop te organiseren.

Eerst wordt er een introductieshow gegeven.

Vervolgens kunnen na elkaar ongeveer 10 personen per uur een kunstwerkje blazen.

Als dit afgekoeld is, is er eventueel een mogelijkheid om deze kunstwerken te gaan beschilderen.

Als alles klaar is kunnen de complete kunstwerkjes op een spiegel, voorzien van bedrijfslogo / naam / datum/ tekst en of afbeelding naar eigen ontwerp gemonteerd worden.

Deze workshop is zeer geschikt als muzikale activiteit tijdens een familiedag, themafeest (Australie), vrijgezellenfeest, dagje weg of een door u zelf in te vullen festiviteit.

De workshop is zowel geschikt voor volwassen als kinderen.

U zult in elk geval veel plezier beleven aan onze uitgebreide workshop, didgeridoo spelen & maken!

Een geslaagde sushimaaltijd kenmerkt zich door… aandacht voor detail!

Tijdens de +/- 3 uur durende sushiworkshop leert u zes verschillende soorten sushi maken.
U rolt, vouwt en snijdt de superverse ingrediënten tot ware kunstwerkjes.

De zelfgemaakte sushi wordt tijdens de workshop opgegeten onder het genot van groene thee en saké.

Vegetariërs zijn ook welkom. De ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt.

Deze workshop is maaltijdvullend, u krijgt zelfs een doggybag mee!

Bonbons maken

Vanaf € 45,00 p.p.

Vanaf 10 deelnemers

Vanaf € 45,00 p.p.

BBQ'en

Vanaf € 85,00 p.p.

Vanaf 12 deelnemers

Vanaf € 85,00 p.p.

Mozaïek maken

Vanaf € 98,00 p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Vanaf € 98,00 p.p.

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest?

Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen.

Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie!

Met elkaar maken we een 3-gangen diner (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) op de BBQ.

Hierbij komen de meest gebruikte technieken aan bod zodat je na de cursus thuis goede sier kan maken achter de BBQ. Per gang wordt bijpassende wijn geschonken.

Daarnaast ontvang je ook de recepten van de gerechten die we gemaakt hebben.

Tijdens deze workshop leert u alles over de basis technieken van het mozaïeken.

U krijgt uitleg over het gebruik van  de verschillende tangen, de tegelsnijder, de juiste lijmen en voegen voor binnen en buiten gebruik, werken op Gitex en nog veel meer handige tips en weetjes.

Er wordt gewerkt met diverse materialen en accessoires. U wordt meegenomen op een ontdekkingstocht naar uw eigen creativiteit, en er wordt kennis meegegeven om ook thuis zelfstandig mozaïekwerken te kunnen creëren.