TREKKERSHUT

Eenvoudig en simpel overnachten.
Bekijk de beschikbaarheid en boek deze accommodatie onderaan deze pagina.
Comfort 50%
Natuurervaring 100%
Privacy 60%

Slapen in een trekkershut. De trekkershutten staan op een veld op het Landgoed Huize van Strijen. Koken kan ook in de buitenkeuken bij het hoofdvertrek, ook leuk is het om uit eten te gaan op het strand of op een van de lekkere terrasjes in Schagen. Een heerlijk ontbijt is bij te boeken.

De sanitaire voorziening ligt op 50 meter afstand van de trekkershut voorzien van douche, toilet en wasbak. De trekkershutten staan op het mooie landgoed Huize van Strijen, wat vroeger fungeerde als voormalig weeshuis en buitenplaats van de burgemeester van Amsterdam. Gelegen in Schagerbrug, nabij strand Calantsoog en historisch stadje Schagen. Er is een tweepersoons bed aanwezig.

NATUUR
Het landgoed ligt vlakbij het strand van Callantsoog en Petten en ook het historische stadje Schagen is op fietsafstand. Het landgoed sluit aan op goede wandel- en fietspaden met de West-Friese Omringdijk in de achtertuin. Mooie wandelingen kun je hier maken in Petten of bij het Zwanenwater in Callantsoog. Het landgoed ligt aan het water met een vissteiger en kano’s zijn gratis van het huis te gebruiken. In Schagen zijn vele leuke terrasjes en restaurants en zomers is er wekelijkse de West-Friese Markt met optochten in klederdracht. Een aanrader!

Prijzen

Per nacht

2000p.p.p.n.

Weekend

40002 dagen p.p.
  • Weekend tarief (vrij./zat.)

Nb. Bij aankomst betaalt u 20 euro borg voor de sleutel van de trekkershut.

Incheck tijden zijn 15.00 uur
Uitchecken voor 11.00 uur
Bekijk ook onze andere overnachtingsmogelijkheden

Voor de lovebirds of gekke vogels 🙂
Bekijk accomodatie

De oude kamers van het weeshuis in ere hersteld.
Bekijk accomodatie

Natuurlijk genieten.
Bekijk accomodatie